Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Zanger/gitarist Repertoire Swing & Sweet Programma's En verder . . . Pop Country Jazz Easy Listening Luisterliedjes Meezingers Blues/Rock Instrumentaal Sinatra/Bublé 

En verder . . .

Naast het programma Swing & Sweet val ik regelmatig in als presentator, o.a. bij het programma Matinee bij Radio Apeldoorn. Dit is een 2 uur durend programma, dat elke werkdag wordt uitgezonden, met veel interviews en gezellige muziek.Ik heb niet alleen als radio-presentor, maar ook als podium-presentator een ruime ervaring. Bij alle bands, waarin ik speelde, was ik altijd degene, die alles aan elkaar praatte. Desnoods in het Engels, zoals tijdens een optreden met de big-band voor Canadese veteranen.Ik word regelmatig gevraagd om als podium-presentator op te treden tijdens voorstellingen.

Wat doe ik nog meer?

Presentator

Tekstschrijver

Beroepshalve heb ik veel teksten geschreven, o.a. voor gebruiksaanwijzingen, instructies en verslagen. Daarnaast heb ik ervaring in het schrijven van aangepaste teksten op bestaande melodieen. Hebt u dus een meezinger nodig voor uw feestje, of een toepasselijke tekst op een bekend liedje, dan kunt u bij mij terecht. Zelfs Sinterklaasgedichten behoren tot de mogelijkheden.Ook in het schrijven van columns heb ik ervaring. De lezers kunnen ze waarderen.

Voice-over

Mijn stem leent zich voor het inspreken van jingles en promo's. Deze heb ik veelvuldig gemaakt. Ook gedichten en verhalen heb ik regelmatig ingesproken.

Matinee-uitzending tbv Warchild

Presentator bij de "Witte Bedjes"-middag

Stadsgids

Sinds 2012 maak ik deel uit van het Apeldoorns Gidsen Collectief AGC.Het Apeldoorns Gidsen Collectief verzorgt rondleidingen door het centrum van Apeldoorn, in wijken en parken en rondom Paleis Het Loo. Dit gebeurt veelal op verzoek t.b.v. bedrijfsuitjes, familiedagen en evenementen. Vanaf april t/m oktober wordt elke zondag een stadswandeling in het centrum van Apeldoorn gehouden. Voor meer info klik hier.

Stadsgids bij Kasteel Het Oude LooBen Verhoeven

zanger/gitarist en presentator

Swing.sweet@kpnmail.nl

Tel. 06-45 896 881